Kunstneren

1954 Født på Rømø 1972-77 Uddannet tegner og grafiker fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding 

Har siden arbejdet som frit skabende billedkunster. Jeg udfører bestillings opgaver inden for udsmykning portrætmaleri illustrationer samt andet man kan bruge en maler til hvor noget skal synliggøres.

Jeg er fascineret af farvernes rummelige virkninger og hvordan de skaber dybde på en flade. Perspektivet bruger jeg til at udbygge rummet ind i farvernes flader. 

Jeg er optaget af de uendelige muligheder, som figurativt maleri kommunikerer med. Ofte begynder jeg med et abstrakt udtryk af farver i maleriet for at sætte gang i legen. Det får forskellige virkninger frem, som jeg hele tiden forholder mig til. 

Maleriet og jeg går i dialog, og ud af farverne og rummet opstår pludselig motiver, som trænger sig på. Nye motiver fremkommer og insisterer på at blive malet helt frem. Maleriet begynder selv at fortælle noget om, hvor vi måske er på vej hen. Her tager mit behov for at tilføje det figurative over, og de genkendelige maleriske virkninger skaber en historie, der kan afkodes. 

Min arbejdsproces og uendelige dialog med maleriet går således fra farver over rum og perspektiv til figurative fortællinger.

Du kan kontakte mig her.

Dansk